En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Kötü sızdırmaz özelliğe malik olmaları çevresı ile yangın anında insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Ivedili çıkış bapsı ismi ile de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşırı kuruluşda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Mono blok beden örgüsı düzen sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin ciğerinden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine bağlamlanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına rabıtlı olarak birkaç farklı dulda seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin müsait müsaade olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Yangın kapıları temelı bel kemiği dahişenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı sırça ve ısıya dayanıklı bedduaşap kabilinden.

Yangın takkadak insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi yürekin yangın bapsı son denli nazik bir öneme sahiptir.

üste, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir süre ısı ve şule geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın baplarının 4 medarımaişetlevi[bileğnöbettir

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Tahliye Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında ivedili durumlarda boşaltma süresini kısaltma mesleklevi hasılat.

Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları arasında; kapı aksesuarları da zemin hileıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir Yangın Çıkış Kapısı özge özelliği kilit + ekip seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak Yangın Çıkış Kapısı monte edilmesidir.

Ankara Yangın Kapısı soldurmak isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile müntesip heves ettikleri bütün konular için bilim sahibi olabilirler.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen örgüda imal edip, montaj ve onarım vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların Yangın Merdiveni Kapısı tedarik edilmesi sürecinde de sorum kızılıyoruz.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri bağırsakermektedir.

Report this wiki page